매생이 햄프씨드전
재료
매생이1타래,햄프씨드1컵,당근1/3개,밀가루2컵,달걀1개,조선간장 약간, 물2컵, 포도씨유
만드는법
1.매생이는 넓은 용기에 물을받아 잘 흔들어 씻어 채에 받쳐둔다.
2.당근은 곱게 채썬다.
3.밀가루에 물, 달걀, 조선간장을 넣어 잘 섞고 매생이와 햄프씨드를 넣어 잘 섞는다.
4.팬을 따끈하게 데워서 한수저씩 떠서 부쳐낸다.
방송한 요리 매생이 햄프씨드전 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Mashihama
material
1 cup of hamsters, 1 cup of ham, 1/3 of carrots, 2 cups of flour, 1 egg, a little soy sauce, 2 cups of water, grape seed oil
how to make
1.We receive water in wide container, and shake well, and wash and support it.
2. Chop carrot nicely.
3. Add flour, water, egg, and soy sauce, mix well, add seasoning and ham-seeds and mix well.
4. Heat the fan warmly and put it in a bowl.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.