꽁치 우엉조림
재료
꽁치, 무, 우엉, 고추, 양파, 대파, 고추기름, 참기름
양념 재료
간장2큰 술, 고춧가루3큰 술, 고추장1작은 술,
마늘1큰 술, 생강1작은 술, 맛술1큰 술, 올리고당2큰 술, 후추
조리 방법
1. 꽁치는 손질 후 맛술을 뿌려 재워 둔다.
2. 무, 우엉, 고추, 대파 양파 손질해준다.
3. 냄비 바닥에 고추기름, 참기름을 살짝 두르고
무를 볶다가 우엉을 넣고 볶다 꽁치를 올려 준다.
4. 양념장을 꽁치 위에 바르듯이 얹어 준다.
5. 불을 켜 열기가 올라오면 물을 한 컵 부터주고 졸여준다.
6. 고추, 대파를 넣어 마무리해 준다.
방송한 요리 꽁치 우엉조림 레시피를 참고하세요..
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MBC pleasant day February 9, 2015 broadcast We introduce brief recipe (recipe) of cooked saury burdock.
Stewed saury burdock
material
Saury, radish, burdock, red pepper, onion, green onion, chili oil, sesame oil
Seasoning ingredients
Soy sauce 2 tablespoons, red pepper powder 3 tablespoons, red pepper paste 1 teaspoon,
1 cup of garlic, 1 teaspoon of ginger, 1 teaspoon of garlic, 2 tablespoons of oligosaccharide, pepper
How to cook
1. After finishing the saury, sprinkle a sardine and put it on.
2. Grind radish, burdock, red pepper, onion onion.
3. Pour chili oil and sesame oil on the bottom of the pot
Roasted radish, put burdock and stir fry saury.
4. Place the sauce on top of the saury.
5. When the heat comes on by turning on the light, give it a cup of water and let it dry.
6. Put red pepper and green onions.
Please refer to recipe cooked saury burdock boiled recipe.
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