호박고지 새우 들깨탕 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)

MBC 기분좋은날 2016년 11월 7일 방송한 요리 호박고지 새우 들깨탕 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)를 간단히 소개합니다.

호박고지 새우 들깨탕
재료
호박고지 3컵, 양파 1개, 마른새우 1/2컵, 홍고추 1개, 들깨가루 1/2컵
양념:식용유 1큰술, 참기름 약간, 국간장 2큰술, 마늘 1큰술, 다시마육수 4컵

만드는 법
1. 애호박은 도톰하게 썰어 말린 것을 물에 담가 불린다.
2. 마른새우는 다시마육수에 불려놓는다.
3. 양파는 굵게 채 썰고 홍고추는 어슷썬다.
4. 냄비에 식용유를 두르고 마늘을 볶다가 불린호박고지,양파를 넣어 투명하게 볶는다.
5. 볶은 호박고지에 육수, 불린새우, 국간장을 넣고 끓이다 들깨가루와 홍고추를 넣는다.
6. 마지막에 참기름 넣어준다.

방송한 요리 호박고지 새우 들깨탕 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Pumpkin prawns prawn soup
material
3 cups of pumpkin, 1 onion, 1/2 cup of dried shrimp, 1 red pepper, 1/2 cup of perilla powder
Seasoning: 1 tablespoon of cooking oil, a little sesame oil, 2 tablespoons of soy sauce, 1 tablespoon of garlic, 4 cups of kelp soup

how to make
1. Zucchini is sliced and dipped in water, called the dipping.
2. The dried shrimp is called kelp.
3. Slice the onion into thick slices and cut the red pepper in an eccentric position.
4. Put the cooking oil in the pot, fry the garlic, and put on the pumpkin highland and onion, and fry them transparently.
5. Add the broth, shrimp, and soy sauce to the roasted pumpkin bowl, and add the perilla powder and red pepper to boil.
6. Put sesame oil in the end.

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