황기삼계탕
<재료> 황기 50g. 닭1마리. 대추3알. 통마늘 3-4알.
꿀2T, 물200ml, 꽃소금 1T, 통깨1/2T,후추약간
<만드는 법>
1. 꿀물을 만들어 황기를 1시간이상 담가 놓는다.
2. 황기를 건져내어 달군 팬에 볶는다.
3. 냄비에 물을 뭇고 닭과 볶은 황기. 대추, 통마늘을 넣고 뚜껑을 닫아 푹 익힌다.
4. 소금, 깨, 후추를 절구로 갈아 함께 내면 완성!!
방송한 요리 황기삼계탕 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Hwanggi Samgyetang
<Materials> Emperor 50g. One chicken. Jujube 3 eggs. 3-4 eggs of garlic.
Honey 2T, water 200ml, floral 1T, sesame 1 / 2T, pepper a little
<How to make>
1. Make a honey and immerse hwanggi for at least 1 hour.
2. Pick out the Hwanggi and fry it in the pan.
3. Roast chicken with roasted potatoes in water. Jujube, put sesame seeds, close the lid and cook well.
4. Change salt, sesame, and black pepper and put them together.
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