두부샌드위치
두부 1모, 완숙토마토 슬라이스 4쪽, 햄 슬라이스 2장, 크래미맛살 4개, 푸른 잎 채소 2장, 치즈 2장
머스타드 소스 - 마요네즈 4큰술, 머스타드 1큰술, 꿀이나 올리고당 약간(생략 가능)
맛살 양념 - 머스타드 마요네즈 소스 2~3큰술, 다진 양파 2큰술, 다진 피클 1큰술, 소금, 후추
1. 두부는 반으로 잘라 다시 옆으로 반으로 가른 뒤 소금, 후추를 살짝 뿌려 무거운 것으로 눌러둔다.
2. 물기 빠진 두부는 팬에 올리브유를 두르고 앞뒤로 노릇하게 구워준다.
3. 두부, 토마토, 햄, 초록잎 채소는 모두 물기를 빼둔다.
4. 맛살은 손으로 잘 찢어 양념에 버무린다.
5. 두부 위에 소스를 바르고 그 위에 푸른 잎, 햄, 치즈, 토마토, 맛살 순으로 올려 다시 소스 바른 두부를 덮어준다.
방송한 요리 두부샌드위치 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Tofu sandwich
1 slice of tofu, 3 slices of ripe tomato, 2 slices of ham, 4 slices of Krammy, 2 green leafy vegetables, 2 cheese
Mustard sauce - 4 tablespoons of mayonnaise, 1 tablespoon of mustard, honey or oligosaccharide slightly (optional)
Sesame seasoning - Mustard mayonnaise sauce 2 ~ 3 tablespoons, chopped onion 2 tablespoons, chopped pickles 1 tablespoon, salt, pepper
1. Cut the tofu in half, turn it halfway to the side and sprinkle with salt and pepper.
2. Fill the pan with olive oil and bake it back and forth.
3. Remove all tofu, tomatoes, ham and green leafy vegetables.
4. Flesh is torn by hand and put on sauce.
5. Sauce on top of the tofu, topped with green leaf, ham, cheese, tomatoes, and then put on the top of the tofu sauce.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.