초간단 토마토 꽃게찜
재료: 꽃게 500g (2~3마리), 빨강고추2개, 빨강파프리카1개, 당근50g, 토마토 2개, 쪽파 3줄기, 마늘 1큰술, 다진파 2큰술, 다진생강 2작은술, 오일 2큰술
소스: 설탕 5작은술, 고추기름 2큰술, 두반장 4작은술, 굴소스 4작은술, 핫칠리소스 5큰술, 참기름 4작은술, 후추 약간
1 꽃게는 손질하여 먹기 좋은 크기로 잘라 놓는다.
2 채소는 먹기 좋은 크기로 자르고 토마토는 칼로 십자 자국을 낸 후 살짝 데쳐 껍질을 벗기고 8조각낸다.
3 팬에 고추기름을 두르고 다진마늘, 다진파, 다진생강을 넣고 볶아 향을 낸다.
4 꽃게를 넣어 1분간 볶다 빨강 고추,빨강 파프리카, 당근, 토마토를 넣어 볶는다.
5 소스를 넣어 볶다가 고 뚜껑을 덮어 중불에서 5분간 익히고 쪽파와 참기름을 넣어 뒤적인 후 불에서 내린다.
방송한 요리 초간단 토마토 꽃게찜 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Steamed shortstop tomato crab
Ingredients: Crab 500g (2 ~ 3 grains), 2 red peppers, 1 red paprika, 50g carrots, 2 tomatoes, 3 sides of walnuts, 1 tablespoon garlic, 2 tablespoons minced pineapple, 2 tablespoons minced ginger, 2 tablespoons oil
Sauce: 5 teaspoons of sugar, 2 tablespoons of chili oil, 4 teaspoons of two halves, 4 teaspoons of oyster sauce, 5 tablespoons hot chili sauce, 4 teaspoons of sesame oil, pepper
1 The crab is cut and trimmed to a size that can be eaten.
2 The vegetables are cut to a good size. The tomato is crushed with a knife, and then it is peeled and peeled.
3 Put pepper oil in the pan, add chopped garlic, chopped green onion, chopped ginger, roast to flavor.
4 Put crab and fry for 1 minute Put red pepper, red paprika, carrot and tomato and fry.
5 Put the sauce and fry, cover it, cover it in medium fire for 5 minutes, put the saffron and sesame oil in it, and turn off the fire.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.