클로렐라 전복죽 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)

MBC 기분좋은날 2016년 10월 14일 방송한 요리 클로렐라 전복죽 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)를 간단히 소개합니다.

클로렐라 전복죽

진밥 (불린 쌀 ½컵, 불린 찹쌀 1컵), 전복 3마리, 양파 100g, 감자 100g, 표고버섯 2장, 당근 50g 다시마 우린 물, 참기름 2큰술+식용유2작은술, 클로렐라 1작은술, 소금 약간, 굴소스 1큰술

1 찹쌀과 멥쌀을 씻어 1시간정도 불려 물을 넉넉히 넣어 진밥을 한다.

2 다시마는 물에 넣어 우린다.

3 전복은 썰고, 내장은 다진다.

4 감자, 양파, 표고, 당근은 손질 후 모두 잘게 다진다.

5 다진 채소를 볶다가 전복살과 내장을 넣고 볶아준 뒤 진밥을 넣어 함께 볶는다.

6 다시마물을 붓고 끓이다가 소금과 굴소스를 넣어 간을 하고 클로렐라 가루를 넣어 완성한다.

방송한 요리 클로렐라 전복죽 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Chlorella

2 tablespoons of oil, 2 tablespoons of sesame oil, 2 tablespoons of cooking oil, 1 teaspoon of chlorella, 1 tablespoon of salt, 2 tablespoons of potatoes, 2 shiitake mushrooms, 50 g of carrots, , 1 tablespoon oyster sauce

1 Wash glutinous rice and rice and cook for about 1 hour. Add plenty of water to cook rice.

2 We put kelp in water.

3 Cut the abalone and cut the guts.

4 Potatoes, onions, mushrooms and carrots are all tender after they are trimmed.

5 Chopped chopped vegetables, put the abalone flesh and gut, fry it, then add the rice and fry together.

6 Pour the ingredients again and boil, add salt and oyster sauce, and add the chlorella powder.

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