장어, 굴 꼬치구이
장어 1마리, 데친 굴 1컵, 양파 1개, 주황 파프리카 1개, 대파 2대, 꼬치
양념장 - 간장 4큰술, 설탕 1과1/2큰술, 맛술 3큰술, 올리고당 1큰술, 생강 1쪽, 후추 약간
1. 장어는 세로로 길게 가른 뒤 한입크기로 3cm 폭으로 토막친다.
2. 대파도 같은 길이로 자르고 양파는 1cm 두께로 썰고 파프리카도 1x4cm 크기로 직사각형 모양을 자른다.
3. 꼬치에 장어 대파, 파프리카, 양파, 굴, 대파, 파프리카, 양파를 순서대로 꽂는다.
4. 팬에 식용유를 두르고 센불에 앞뒤로 노릇하게 구워준다.
5. 팬에 양념장을 넣고 바글바글 끓으면 4의 꼬치를 조려준다.
6. 토치로 불 맛을 내주거나 석쇠 위에 놓고 한번 더 구워준다.
방송한 요리 장어, 굴 꼬치구이 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Eel, oyster grill
1 eel of eel, 1 cup of oyster, 1 onion, 1 orange paprika, 2 large pieces, skewer
Marinade - 4 tablespoons soy sauce, 1 tablespoons sugar, 3 tablespoons of flavor, 1 tablespoon of oligosaccharide, 1 side of ginger, pepper
1. Eels are long and then cut into 3cm wide bite size.
2. Cut the green onion to the same length, cut the onion into 1cm thick and cut the rectangular shape of 1x4cm paprika.
3. On the skewer, put the eel eel, paprika, onion, oyster, green onion, paprika and onion in order.
4. Fry the cooking oil in the pan and bake on the high heat back and forth.
5. Put a saucepan on the pan and boil 4 skewers when boiling.
6. Burn the torch or grill it on a grill.
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