두부잡채
단단한 두부 1모, 양파 1/2개, 당근 1/3개, 부추 50g, 마른 표고 3개, 달걀황백지단 1개, 소금, 후추 적당량, 깨소금 1/2 작은술, 참기름 1작은술
표고 양념 - 간장 1큰술, 설탕 1/2큰술, 다진 파 1작은술, 다진 마늘 1/2작은술, 깨소금 1/2 작은술, 후추 약간, 참기름 1작은술
1. 두부를 3~4mm 두께로 넓적하게 잘라 소금과 후추를 뿌려두었다가 물기를 제거하고 팬에 기름을 두른 뒤 앞뒤로 노릇하게 지져 식으면 채로 썬다.
2. 양파, 당근, 불린 표고는 곱게 채치고 부추는 5cm 길이로 등분한다.
3. 표고 양념장을 미리 만들어 양념에 재워둔다.
4. 팬에 약간의 기름을 두르고 부추, 양파, 당근, 표고를 순서대로 볶아준다.
5. 두부와 볶아진 모든 야채를 한꺼번에 섞어 참기름, 깨소금, 후추를 더 추가해 무쳐준다.
방송한 요리 두부잡채 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Tofu
1 cup of hard tofu, 1/2 onion, 1/3 carrot, 50 g leek, 3 dried tops, 1 egg white, 1 tsp salt, pepper, 1/2 teaspoon sesame seeds, 1 teaspoon sesame oil
1 tablespoon soy sauce, 1 tablespoon sugar, 1 teaspoon chopped green onions, 1/2 teaspoon chopped garlic, 1/2 teaspoon sesame seeds, a little black pepper, 1 teaspoon sesame oil
1. Cut the tofu 3 ~ 4mm thick and sprinkle with salt and pepper. Remove the water, cover the pan with oil and cut it back and forth.
2. Add onions, carrots and soaked beans finely. Divide the leeks into 5cm lengths.
3. Prepare the sauce seasoning sauce in advance.
4. Place a small amount of oil on the pan and fry the leek, onion, carrot, and altitude in order.
5. Mix the tofu and roasted vegetables all at once, adding sesame oil, sesame seeds, and black pepper.
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