팽이버섯 된장 장아찌 봄 샐러드
재료 : 팽이 된장 장아찌 200g, 오이 1개, 샐러리 1대, 양파 1개, 생강 20g, 봄나물 약간, 참기름 약간, 통깨 약간
1. 팽이버섯 장아찌를 찢어준다.
2. 오이는 돌려 깎기 해 채 썰어주고 샐러리도 껍질 벗겨 채 썰어준다.
3. 양파, 생강도 채 썰어준 후 냉수에 한 번 헹궈 준다.
4. 봄나물도 먹기 좋게 준비한다.
5. 볼에 참기름 통깨를 먼저 넣어준 후 모든 재료를 넣어 버무려 완성한다.
방송한 요리 팽이버섯 된장 장아찌 봄 샐러드 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Spring mushroom miso pickles spring salad
Ingredients: Deep-fried miso pickles 200g, 1 cucumber, 1 celery, 1 onion, ginger 20g, a little spring herbs, a little sesame oil, a little sesame seeds
1. Tear mushroom pickles.
2. Cut the cucumber and cut it into slices.
3. Chop onions and ginger, then rinse once with cold water.
4. Prepare spring herbs well.
5. Put the sesame oil sesame into the bowl first, then put all the ingredients and finish it.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.