현미죽순밥
[재료] 현미 2C, 찹쌀현미 1/2C, 백미 1/2C, 렌틸콩 1/2컵, 죽순 300g, 조미술 4T, 맛간장 4T, 소금 1/2T, 청주 2T
1. 현미, 찰현미, 백미, 렌틸콩은 30분정도 불려두었다 물기를 빼 둔다.
2. 죽순은 먹기 좋은 크기로 슬라이스 해 둔다.
3. (1)의 불린 쌀들과 죽순, 조미술, 맛간장, 소금, 청주를 넣어 물을 맞춘 후 밥을 짓는다.
방송한 요리 현미죽순밥 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Brown rice bamboo rice
[Materials] Brown rice 2C, glutinous brown rice 1 / 2C, white rice 1 / 2C, 1/2 cup lentil beans, bamboo shoot 300g, seasoning 4T, flavored soy sauce 4T, salt 1 / 2T,
1. Brown rice, brown rice, white rice, lentil beans are kept for 30 minutes.
2. Slice bamboo shoots in good size to eat.
3. Add the rice (1) and bamboo shoots, seasoning, flavored soy sauce, salt, sake, and cook the rice.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.