스피드 3분 두부 굴국
두부 1모, 굴 300g, 붉은 고추 1개, 청양고추 1개, 마늘 2쪽, 새우젓 국물 1과1/2큰술, 쪽파 2뿌리
1. 물 4컵을 불에 올린다.
2. 두부는 한입크기로 도톰하게 직사각형으로 썬다.(1x2x3cm)
3. 마늘은 채썰고 쪽파는 3cm 길이로 등분한다.
4. 붉은 고추와 청양고추는 길게 반으로 갈라 안쪽의 씨를 빼내고 쪽파 길이와 같게 채썬다.
5. 끓는 물에 두부와 홍고추, 마늘을 넣고 끓으면 새우젓국물을 넣고 간을 한 뒤 굴을 넣고 살짝 익으면 거품을 걷고 쪽파, 청양고추, 참기름을 넣고 불을 끈다.
방송한 요리 스피드 3분 두부 굴국 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Speed 3 minutes
1 cup of tofu, 300 g of oysters, 1 red pepper, 1 red pepper, 2 garlic, 1 tbsp shrimp sauce 1 tbsp
1. Put 4 cups of water on fire.
2. Cut the tofu into a rectangle with a bite size. (1x2x3cm)
3. Garlic is cut into small pieces and side pieces are divided into 3cm lengths.
4. Red pepper and Cheongyang red pepper are cut in half and pulled out the inner seed and chop it like the length of the side.
5. Add tofu, red pepper, and garlic in boiling water. Add boiled shrimp broth, add oyster, add oysters, and boil. Add bamboo, sashimi, red pepper, and sesame oil.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.