구운닭 인삼탕(퓨전 인삼삼계탕)
재료: 닭1마리, 인삼1개, 밤4개, 대추4개, 맛술3큰 술, 소금적당량,후추조금, 물5컵, 대파½대
1 닭은 4등분한 다음 맛술, 후추로 15분간 재운다.
2 달군 팬에 1의 닭을 넣고 앞뒤로 노릇하게 뚜껑을 덮어서 굽는다.
3 2의 닭이 어느 정도 익었으면 인삼과 밤, 대추를 넣고 폭 끓인 다음 불을 끈다.
4 대파는 송송 썰어서 준비한 다음 3의 닭을 그릇에 담고 얹어서 낸다.
방송한 요리 구운닭 인삼탕(퓨전 인삼삼계탕) 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Roasted chicken ginseng tang (fusion ginseng samgyetang)
Ingredients: 1 chicken, 1 ginseng, 4 chestnuts, 4 jujube, 3 teaspoons of salt, suitable amount of salt, a little pepper, 5 cups of water,
1 Chicken is divided into 4 halves, and then it is cooked for 15 minutes with a sardine and pepper.
Put 1 chicken in a 2-month-old pan, cover it with a lid, and bake it back and forth.
If the chicken of 3 2 is ripe to some extent, put ginseng and chestnut, jujube, boil it and turn off the fire.
The 4 large ones are prepared by slicing and then putting 3 chickens in a bowl.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.