인삼 춘권 말이
재료: 춘권피8장, 인삼1개, 칵테일새우100g, 당근, 새송이버섯, 양파, 부추,굴소스, 소금, 참기름, 물녹말, 마늘, 생강, 대파, 식용유
1 인삼은 곱게 채를 썰고, 당근, 새송이버섯은 곱게 채를 썬다.
2 새우는 씻어서 준비하고, 부추는 씻어서 4cm로 썬다.
3 마늘, 생강, 대파는 채를 썰어서 준비한다.
4 팬에 기름을 두른 다음 마늘, 생강, 대파를 볶다가 당근, 양파, 새송이버섯, 굴소스를 넣고 볶는다.
5 4의 재료에 인삼과 물 녹말을 넣어서 볶은 다음 불을 끄고 참기름, 후추를 넣고 섞는다.
6 5의 볶은 재료를 춘권 피에 넣어서 돌돌 만 다음 170℃에서 튀긴다.
방송한 요리 인삼 춘권 말이 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Ginseng spring roll
Ingredients: Chun Kwun-Pipe 8, Ginseng 1, Cocktail Shrimp 100g, Carrots, Fresh Mushroom, Onion, Leek, Oyster Sauce, Salt, Sesame Oil, Water Starch, Garlic, Ginger,
1 Slice the ginseng finely, cut the carrots and fresh mushrooms finely.
2 Wash and prepare the shrimp, leek and rinse, cut 4cm.
3 Prepare garlic, ginger, and green onion slices.
4 Put the oil in the pan, then fry garlic, ginger, and green onion, and add carrot, onion, mushroom, oyster sauce and fry.
5 Put the ginseng and water starch into the ingredients of 4, roast it, turn off the light, add sesame oil, pepper and mix.
6 Put 5 roasted ingredients in spring rolls, then fry at 170 ℃.
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