꼬시래기 비빔면
재료: 염장꼬시래기200g, 적채4잎, 오이⅓개, 깨소금1큰술, 참기름½큰술, 고추장2큰술, 다진마늘1작은술, 설탕1큰술, 올리고당2큰술, 식초2큰술
1 염장 꼬시래기는 씻어서 짠 기를 제거한다.
2 적채와 오이는 곱게 채를 썬 다음 찬 물에 담갔다가 물기를 제거한다.
3 그릇에 꼬시래기와 오이를 담고 초고추장, 깨소금, 참기름을 얹어서 낸다.
방송한 요리 꼬시래기 비빔면 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Cracow bibimyeon
Ingredients: Salted cucumber 200g, 4 leaves, 1/3 cucumber, 1 tablespoon sesame oil, ½ tablespoons sesame oil, 2 tablespoons hot pepper paste, 1 teaspoon minced garlic, 1 tablespoon sugar, 2 tablespoons of oligosaccharide, 2 tablespoons vinegar
1 Rinse and remove the knitting machine.
2 Red pepper and cucumber are finely chopped, then dip in cold water and remove the water.
3 Put the cod and cucumber in a bowl and put on the horseradish, sesame and sesame oil.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.