옥수수 푸딩
재료: 옥수수1컵, 달걀2개, 우유½컵, 소금, 판젤라틴1장, 아가베시럽1큰술
1 옥수수는 삶아서 믹서에 걀과 같이 곱게 간다.
2 젤라틴은 물에 불려서 준비한다.
3 우유를 믹싱볼에 담고 냄비에 물이 끓으면 그 위에 넣고 불린 젤라틴과 같이 넣어 중탕한다.
4 3의 우유를 식힌 다음 1의 재료를 넣고 소금을 넣어서 잘 섞는다.
5 그릇에 4의 재료를 넣고 약불에서 찐 다음 차게 식혀 아가베시럽을 얹어서 낸다.
방송한 요리 옥수수 푸딩 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Corn pudding
Ingredients: 1 cup corn, 2 eggs, ½ cup milk, salt, 1 plate gelatin, 1 tablespoon of agave syrup
1 Boil the corn and go to the mixer like eggs.
2 Gelatin is prepared by soaking in water.
3 Put the milk in a mixing bowl. When the water boils in the pot, put it on top of it and put it together with the gelatin.
4 Cool the milk of 3, then add the ingredients of 1, add salt and mix well.
5 Put 4 ingredients in a bowl, steam it in a light beaker, cool it down and top it with agave syrup.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.