옥수수 샐러드
재료: 옥수수1개, 어린잎채소1컵, 피망(청홍)⅓개씩, 올리브오일2큰술, 소금조금, 후추조금, 식초1큰술
1 옥수수는 삶아서 칼로 알만 잘라낸다.
2 어린잎 채소는 씻어서 물기를 제거하고, 피망은 옥수수와 같은 크기로 잘게 썰어둔다.
3 믹싱볼에 옥수수, 피망, 올리브오일, 소금, 식초, 후추를 넣고 버무린 다음 접시에 담는다.
4 3의 옥수수 위에 어린잎 채소 얹어서 낸다.
방송한 요리 옥수수 샐러드 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Corn salad
Ingredients: 1 corn, 1 cup of young leafy vegetables, ⅓ of bell pepper, 2 tablespoons of olive oil, a little salt, a little black pepper, 1 tablespoon vinegar
1 Boil the corn and cut it with a knife.
2 Wash the leafy vegetables to remove the water, and cut the green pepper to the same size as the corn.
3 Put the corn, bell pepper, olive oil, salt, vinegar, and pepper in a mixing bowl and place in a dish.
4 Put the young leafy vegetables on 3 corns.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.