꼬들 오이지 무침
김발, 면보, 오이지 5개, 할라피뇨 1컵, 식초 5큰술, 설탕 3큰술, 고춧가루 2큰술,
참기름 2큰술, 깨 1큰술
1. 오이지는 얇게 편썰어 식초, 설탕에 미리 절인다
2. 김발에 면보를 깔고 절인 오이지를 올려 돌돌말아 꼭 짜고, 할라피뇨도 짜준다
3. 물기를 짜낸 오이지에 고춧가루를 먼저 버무린다
4. 할라피뇨, 참기름, 깨를 넣어 버무려낸다
방송한 요리 꼬들 오이지 무침 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Sardine
Kimbale, mackerel, 5 pieces of Oji, 1 cup of Halapi, 5 tablespoons of vinegar, 3 tablespoons of sugar, 2 tablespoons of red pepper powder,
2 tablespoons sesame oil, 1 tablespoon sesame
1. Slice the oiji and cut into vinegar and sugar.
2. Put a cotton swab on Kimbal and put pickled oiji on it.
3. Pour the red pepper powder first on the squeezed oiji
4. Add halal oil, sesame oil and sesame seeds.
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