메추리알 새송이 장조림
메추리알 2컵, 애기새송이 2컵, 풋마늘 3뿌리, 물 5컵, 멸치 1컵, 다시마 4장,
간장 4큰술, 올리고당 4큰술, 통후추 10알, 청양고추 1개, 홍고추 1개, 식초 2큰술
1. 메추리알은 식초물에 잘 삶아서 껍질을 벗기고 풋마늘은 4cm길이로 자른다
2. 물에 멸치, 다시마를 넣어 15분정도 끓인 후 건져낸다
3. 2의 육수에 메추리알,애기새송이,통후추,간장,올리고당,청양고추,홍고추 넣어 졸인다
4. 조림이 거의 완성디면 풋마늘을 넣어 한소끔 끓여 담아낸다
방송한 요리 메추리알 새송이 장조림 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Making ginseng circle
600g of pork, 200g of beef, 300g of chicken relief, 2 tablespoons of chopped garlic, 2 onions, 3 roots of ginseng
1/2 teaspoon sugar, 1 ginger, 2 tablespoons sesame oil, 1 tablespoon sesame, 1 teaspoon pepper powder, 2 tofu, 2 eggs,
Leek, 1 cup of crumbs, 2 teaspoons of salt, soy sauce
1. Onion is finely hurt and fried in sesame oil and salt is gone
2. Tofu is squeezed with a cloth to remove moisture and prepare
3. Remove ginseng root and slice it round and thin
4. Put the ingredients and seasoning ingredients in the bowl
5. Bend flour and grind flour, egg and bake in pan
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