수삼 동그랑땡 만들기
돼지고기600g,쇠고기200g,닭안심300g,다진마늘 2큰술,양파2개,수삼3뿌리
설탕1/2작은술,생강1쪽,참기름2큰술,깨 1큰술,후추가루 1작은술,두부2모,계란2개,
부추 한줌,빵가루 1컵,소금 2작은술,간장 한스푼 반
1.양파는 곱게 다쳐 참기름에 갈색나게 볶아 소금간 한다
2.두부는 행주로 짜서 수분을 제거하고 준비 한다
3.수삼은 뇌두를 제거하고 모양대로 둥글게 얇게 썰어 준다
4.볼에 준비한 재료와 양념 재료를 넣고 잘 치대 준다
5.동그랑땡을 빚어 밀가루, 계란옷 입혀 팬에 굽는다
방송한 요리 수삼 동그랑땡 만들기 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Making ginseng circle
600g of pork, 200g of beef, 300g of chicken relief, 2 tablespoons of chopped garlic, 2 onions, 3 roots of ginseng
1/2 teaspoon sugar, 1 ginger, 2 tablespoons sesame oil, 1 tablespoon sesame, 1 teaspoon pepper powder, 2 tofu, 2 eggs,
Leek, 1 cup of crumbs, 2 teaspoons of salt, soy sauce
1. Onion is finely hurt and fried in sesame oil and salt is gone
2. Tofu is squeezed with a cloth to remove moisture and prepare
3. Remove ginseng root and slice it round and thin
4. Put the ingredients and seasoning ingredients in the bowl
5. Bend flour and grind flour, egg and bake in pan
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