멸치두부 된장무침
재료
멸치 1컵ㆍ풋고추 5개ㆍ홍고추 1개 ㆍ포도씨유1큰술
양념:된장 1큰술ㆍ두부1/2모ㆍ고춧가루 1/2큰술ㆍ꿀 1/2큰술ㆍ다진마늘1큰술ㆍ
다진대파 1큰술ㆍ참기름 1큰술ㆍ깨약간
만드는 법
1. 두부는 칼로 으깨두고 풋고추와 홍고추는 반을갈라 어슷썬다
2. 팬에 멸치를 따끈하게 볶다가 포도씨유조금ㆍ썰어놓은 고추를 넣어 볶아 유리볼에 덜어둔다.
3. 2팬에 남은 기름을두르고 된장ㆍ으깬두부ㆍ다진마늘ㆍ다진대파를 달달볶아 불을 끄고 참기름과 깨를 넣어 무쳐낸다
방송한 요리 멸치두부 된장무침 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Anchovy tofu miso paste
material
1 cup anchovy ㆍ 5 green peppers ㆍ 1 red pepper ㆍ 1 tablespoon grape seed oil
Seasoning: 1 tablespoon of miso ㆍ 1/2 cup of curd powder ㆍ 1/2 cup of red pepper powder ㆍ 1/2 cup of honey ㆍ 1 tablespoon of chopped garlic ㆍ
1 tablespoon chopped green onions ㆍ 1 tablespoon sesame oil ㆍ sesame
how to make
1. Cut the tofu with a knife and put the green pepper and red pepper in half.
2. Roast hot anchovies in the pan, add a little grape seed oil and chopped red pepper, and fry them into a glass bowl.
3. 2 Fry the remaining oil in the pan and add miso, mashed tofu, chopped garlic, chopped green onions, fry them, turn off the heat, put in sesame oil and sesame
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.