채소해물볶음
재료 : 솎음배추 8개, 숙주 200g, 오징어 2마리, 칵테일새우 10마리, 대파 1/2개, 양파 1/2개, 청양고추 1개, 식용유
(청양고추식초간장소스) 간장 1큰술, 굴 소스 1큰술, 청양고추식초 2큰술, 청주 2큰술, 맛술 2큰술, 다진 마늘 1큰술, 올리고당 1큰술, 소금 약간
1. 기름을 두른 팬에 대파, 양파, 다진 마늘 순서로 볶는다
2. 솎음배추를 넣고 청양고추 식초, 청주, 맛술, 올리고당으로 간을 맞춘다
3. 재료가 익을 때쯤 손질한 오징어, 새우를 넣고 볶는다
4. 마지막으로 숙주, 청양고추를 넣고 소금으로 간을 맞춰 완성한다
방송한 요리 채소해물볶음 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Stir-fried vegetable seafood
Ingredients: 8 Chinese cabbage, 200g host, 2 squid, 10 cocktail shrimp, 1/2 onion, 1/2 onion, 1 red pepper,
(Cheongyang red pepper vinegar soy sauce) Soy sauce 1 tablespoon, oyster sauce 1 tablespoon, Cheongyang chili vinegar 2 tablespoons, 2 tablespoons sake, 2 tablespoons, 1 tablespoon chopped garlic, 1 tablespoon oligosaccharide, salt
1. Fry in pan with oil, onion, chopped garlic in order
2. Put the Chinese cabbage and Cheongyang pepper vinegar, sake, flavor, and oligosaccharide the liver
3. Add the cuttlefish, shrimp and fried when the ingredients are cooked.
4. Finally, add the host and Cheongyang red pepper, and finish with the salt.
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