대하 채소 꼬치 튀김
재료 : 대하 16마리, 브로콜리 200g, 파프리카 1개, 양파1 개 나무꼬치 8개(10cm 정도 되는 걸로),
바나나, 밀가루, 계란, 빵가루 (소스재료) 양파, 마요네즈, 올리고당
1. 대하는 소금물에 씻어 수염만 떼고 등 쪽 두 번째 마디에서 내장을 뺀다.
2. 브로콜리는 큼직하게 송이로 떼어내고 파프리카는 반을 갈라 씨를 빼고 브로콜리 크기로 자른다. 양파도 큼직하게 자른다.
3. 꼬치에 대하, 브로콜리, 파프리카, 양파, 바나나 등을 맘껏 꿴 후에 밀가루, 달걀 빵가루를 묻혀 튀긴다.
4. 양파, 마요네즈, 올리고당을 섞어 새콤한 소스를 만든 후 대하 채소 꼬치 튀김을 덧발라 먹는다
방송한 요리 대하 채소 꼬치 튀김 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Deep-fried skewered vegetables
Ingredients: 16 grains, 200g broccoli, 1 paprika, 1 onion 8 wooden skewers (about 10cm long),
Bananas, flour, eggs, bread crumbs (sauce ingredients) Onions, mayonnaise, oligosaccharides
1. Wash with salt water and remove the beard from the second node.
2. Broccoli is taken out with a large pile of paprika, broccoli size cuts half of the gala. Cut onions evenly.
3. For skewers, sprinkle with broccoli, paprika, onion, banana, etc., and then flour with flour and egg crumbs.
4. Mix onion, mayonnaise, and oligosaccharide to make sour sauce.
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