배 꿀단지
재료
배 1개, 중간크기 생강 1쪽, 통후추 5알, 대추 2개, 꿀1/3컵
만드는 법
1. 배는 맨 윗부분을 썰어 뚜껑을 만든다. 속은 씨앗을 중심으로 파내고 배의 속살도 살짝 파서 함께 중탕한다.
2. 생강은 깨끗이 씻어 가늘게 채 썬다.
3. 대추는 돌려 깎기 하여 잘게 채를 친다.
4. 파낸 배 속에 꿀과 생강과 대추, 통후추를 버무려 속을 채운다.
5. 내솥에 찜판을 깔고 배를 넣어 백미쾌속 기능으로 조리한다
방송한 요리 배 꿀단지 레시피를 참고하세요..
#####################################
MBC A pleasant day February 11, 2015 We introduce cooking recipe (cooking method) which we broadcast on board on February 11, 2015 briefly.
Pear Honey
material
1 pear, medium sized ginger 1 pike, 5 spikelets, 2 jujube, 1/3 cup honey
how to make
1. The top of the boat is sliced to make the lid. The seeds are extracted from the seeds and the seeds of the pears are pounded together.
2. Wash ginger thoroughly and thinly.
3. Jujube is cut by turning and chopped finely.
4. Fill the inside with honey, ginger, jujube, and chili pepper.
5. Put boil on inner pot and cook with boiling skill.
Please refer to the recipe of the cooked pear blossom that was broadcast.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.