풋고추멸치볶음
[재료] 풋고추 10개, 잔멸치 200g, 통마늘 3알, 다시육수 1C, 간장 1/4C, 매실청 3T, 통깨 1T, 식용유 1T
1. 마른팬에 잔멸치를 살짝 볶아둔다. 풋고추는 1cm 두께로 송송 썬다. 통마늘은 저며썬다.
2. 웍에 식용유를 두르고 1의 마늘은 볶아 향을 낸다. 잔멸치를 넣고 볶다가 풋고추를 넣는다.
3. 분량의 간장과 매실청을 넣어 볶다가 다시육수를 붓고 뚜껑을 덮어 중약불에서 졸이듯이 볶는다.
4. 양념이 자작해지면 불을 끄고 통깨를 뿌려낸다.
방송한 요리 풋고추 멸치볶음 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Stir fried anchovy with green pepper
[Ingredients] 10 green peppers, 200 g of remainders, 3 eggs of whole garlic, 1C of soy sauce, 1 / 4C of soy sauce, 3T of plum wine, 1T of sesame oil, 1T of cooking oil
1. Rinse the dried pan with a little bit of salted anchovy. Cut green pepper to 1cm thickness. Cut the whole garlic.
2. Wool oil is added to the wok and 1 garlic is roasted to flavor. Put the leek and fry, and put the green pepper.
3. Put a small amount of soy sauce and plum blue, fry, pour the broth again, cover the lid and fry as if it is in the fire.
4. When the sauce is fresh, turn off the fire and sprinkle sesame seeds.
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