매생이 굴죽 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)

MBC 기분좋은날 2016년 1월 11일 방송한 요리 매생이 굴죽 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)를 간단히 소개합니다.

매생이 굴죽

재료

찬밥 2공기, 매생이 1줌, 굴 1봉지, 다진대파 5큰술, 참기름약간, 조선간장 1큰술, 참기름 넉넉히, 물 6공기

만드는 법

1. 찬밥을 참기름에 버무린다.

2. 매생이는 채로 잘 씻어 건져둔다.

3. 냄비에 참기름에 버무린 밥, 다진 대파, 물 1/2컵 정도 넣어 물이 없어질 때까지 충분히 볶다가 매생이도 볶아준다.

4. 나머지 물을 부어 끓어오르면 굴을 넣고 한소끔 끓여 조선간장으로 간을 맞춰 낸다.

방송한 요리 매생이 굴죽 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Mushy mud

material

2 cups of air, 1 cup of mushrooms, 1 bag of oysters, 5 tablespoons of chopped green onion, a little sesame oil, 1 tablespoon of Korean soy sauce, sesame oil, water 6 air

how to make

1. Add rice with sesame oil.

2. Wash the mashin well and rescue it.

3. Put the sesame oil in the pan, chopped green onions, 1/2 cup of water, and stir until enough water to dissolve.

4. Pour the rest of the water, boil it, add the oysters and boil it to the liver.

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