풋고추 견과류 된장무침
[재료] 된장 3T, 다진마늘 1T, 물엿 4T, 참기름 2T, 통깨 1T, 풋고추 12개, 견과류(캐슈넛, 아몬드) 60g
1. 풋고추는 먹기 좋은 크기로 툭툭썬다.
2. 견과류는 3등분한다.
3. 분량의 양념재료들을 섞는다.
4. 볼에 썬 풋고추와 견과류, (3)의 양념을 넣어 잘 버무린다.
#####################################
Green pepper paste with nuts
[Ingredients] Doenjang 3T, chopped garlic 1T, syrup 4T, sesame oil 2T, sesame 1T, green pepper 12, nuts (cashew nut, almond) 60g
1. Cut green pepper to a good size.
2. Nuts are divided into three.
3. Mix the amount of seasoning ingredients.
4. Put seasoned green pepper, nuts, and (3) into the bowl and mix well.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.