늙은 호박 묵은지 두부찌개
재료
늙은호박 500g, 묵은지 1/4쪽, 두부1/2모, 청고추 2개, 홍고추 2개, 대파 1/2대, 고추가루 2큰술, 멸치 한줌, 건표고 10조각, 다시마 2조각, 고추기름 1큰술, 설탕 약간, 물
만드는법
1.표고버섯은 찬물에 불려두고, 멸치는 내장을 발라낸다.
2.늙은호박, 두부는 한입 크기로 잘라둔다.
3.청고추, 홍고추, 대파는 어슷썬다.
4.묵은지는 길죽하게 썰어 고추기름,고춧가루 설탕을 넣어 조물조물 무쳐 냄비에 볶는다.
5.볶은 김치에 멸치, 다시마를 깔고 늙은호박을 넣어 끓인다.
6.호박이 익었으면 두부와 대파, 청고추, 홍고추를 넣어 한소끔 끓여낸다
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Old pumpkin mushroom tofu stew
material
Old pumpkin 500g, 1 / 4th of a month old, 1/2 curd of tofu, 2 red peppers, 2 red peppers, 1/2 green onion, 2 tablespoons of red pepper powder, anchovy, 10 pieces of dried anchovies, 2 pieces of kelp, chili oil 1 tablespoon, a little sugar, water
how to make
1. Shiitake mushrooms are called cold water, and anchovies emit intestines.
2. Cut the old pumpkin and tofu into bite-sized pieces.
3. Red pepper, red pepper and green onions slice.
4. Slice the mushrooms into slices and add chili oil and red pepper powder.
5. Roasted kimchi with anchovy, spread kelp and put the old pumpkin boil.
6. If the pumpkin is ripe, add tofu and green onion, blue pepper, and red pepper to boil it.
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