새우 된장 죽
재료
불린 찹쌀1컵, 물6컵, 생새우100g(반 컵), 무 30g(한토막), 부추30g(1/3줌), 다진 마늘 1큰술, 된장2큰술 약간의 후추와 깨소금, 참기름
만드는 법
1. 생새우는 굵직하게 다져둔다.
2. 무는 채치고 부추 잘게 썬다.
3. 냄비에 약간의 식용유를 두르고 마늘과 새우,채썬 무를 볶다가 찹쌀을 넣어 볶는다.
4. 찹쌀 덩어리지면 물 붓고 된장 풀어 찹쌀 잘 퍼지면 부추를 넣고 참기름 뿌려 마무리한다.
방송한 요리 새우 된장 죽 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Shrimp miso porridge
material
1 cup of glutinous rice, 6 cups of water, 100 g of raw shrimp, 30 g of mung bean, 30 g of leek (1/3 zoom), 1 tablespoon chopped garlic, 2 tablespoons of miso pepper, sesame oil, sesame oil
how to make
1. The raw shrimp is thickly chopped.
2. Bake and slice the beef.
3. Put a little cooking oil in the pot, stir in garlic, shrimp, chaesseon radish and put glutinous rice and fry.
4. Glutinous rice puddle Water is poured, miso is loosened, glutinous rice spread well, leek is added, and sesame oil is sprinkled.
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