파프리카잼
[재료] 파프리카 1kg, 설탕 350g, 소금 1ts, 레몬즙 1ts
1. 파프리카를 잘게 잘라 믹서에 곱게 간다.
2. 곱게 갈아준 파프리카 즙과 따로 손질해 놓은 씨에 설탕, 소금을 넣고 약한 불에서 조린다.
3. 수분이 거의 없어졌을 때 레몬즙을 넣어 수분이 날아갈 때까지 끓인다.
방송한 요리 파프리카잼 레시피를 참고하세요..
#####################################
Paprika jam
[Ingredients] 1kg of paprika, 350g of sugar, 1ts of salt, lemon juice 1ts
1. Cut the paprika and finely cut it into the mixer.
2. Add the finely ground paprika juice, sugar and salt to the prepared seed, and cook in a weak fire.
3. When the moisture is almost gone, add the lemon juice and simmer until the water is blown.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.