쌀눈연근차
[재료] 쌀눈, 연근 적당량
1. 연근은 껍질째 수세미로 씻어 얇고 어슷하게 썬다.
2. 썬 연근을 채반에 펼쳐 햇빛에 반나절 정도 말린다.
3. 마른 팬을 달궈 말린 연근을 약한 불에서 은근히 볶는다.
4. 뜨거운 물에 볶은 연근과 쌀눈을 한 티스푼씩 넣고 우려낸다.
방송한 요리 쌀눈연근차 레시피를 참고하세요..
#####################################
Rice root root tea
[Materials] Rice grain, lotus root proper amount
1. Rinse the root of the lotus root with a thin slice of water.
2. Spread sun lotus root on a teabag and dry in the sun for about half a day.
3. Heat the dried pan and fry the dried lotus root lightly in a weak fire.
4. Put a teaspoon of roasted lotus root and rice gruel in hot water.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.