아마란스 과자
1. 아마란스씨는 깨끗하게 씻어 아몬드와 호박씨와 함께 볶는다.
2. 호두와 해바라기 씨는 잘라서 준비한다.
3. 팬에 물엿 1/3큰 술, 설탕 1/3큰 술을 넣고 끓이다가 약한 불로 줄여 아마란스와 견과류를 넣고 같이 버무린다.
4. 쟁반에 들기름을 살짝 바르고 아마란스와 버무린 견과류를 부어 눌러준다.
5. 1시간 정도 식힌 후 칼집을 내서 잘라준다.
방송한 요리 아마란스 과자 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Amaranth
1. Clean Amaranth seeds and fry them with almonds and pumpkin seeds.
2. Cut and prepare walnuts and sunflower seeds.
3. Add 1/3 cups of sugar syrup and 1/3 cup of sugar to the pan, boil it, reduce it to low heat, add the amaranth and nuts, and pour it together.
4. Lightly moisten the oil on the tray and pour the amaranth and the battered nuts.
5. After cooling for about 1 hour, cut and cut.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.