여주돼지고기볶음
[재료] 여주, 두부, 돼지고기 앞다리살, 계란, 대파, 생강
[양념장] 생강즙, 청주, 소금, 후추
1. 여주를 반으로 잘라 속을 파내고 잘라 놓는다.
2. 고기는 손질해서 소금, 후추, 청주로 밑간을 한다
3. 오일에 여주를 어느 정도 볶다가 생강을 같이 넣어 볶는다
4. 고기를 넣어 같이 볶는다.
5. 볶은 재료에 간장과 매실청을 넣는다
6. 두부를 6등분해 기름 두르고 지진 것을 같이 넣고 조린다
7. 마지막에 파, 계란을 넣고 익혀준다.
방송한 요리 여주돼지고기볶음 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Stir-fried pork
[Ingredients] Yeoju, tofu, pork lean, egg, green onion, ginger
[Marinade] Ginger juice, sake, salt, pepper
1. Cut Yeoju in half and cut it out and cut it out.
2. Trim meat to salt, pepper and sake.
3. Fry the frying oil to a certain extent and put the ginger together and fry
4. Put meat and fry together.
5. Put soy sauce and plum wine in roasted ingredients.
6. Divide the tofu into six equal parts, put in oil, put in the earthquake, and stir.
7. At the end, pour the eggs and cook them.
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