무라자냐
[재료] 무 20cm(600g), 양파 1개(200g), 춘권피 1봉, 쌀눈 적당량
A: 커티지 치즈 200g, 그뤼에르 치즈(없으면 파자용 치즈 200g), 이탈리안 파세리(생) 다진 것 3T
B: 플레인 요구르트 1C, 우유 1C, 계란 2개, 소금 2t, 후추 약간, 가루치즈 2T, 올리브유 적당량, 후추 약간, 소금 약간, 버터 적당량
1. 무는 껍질을 벗기고 굵직하게 채쳐준다. 양파도 곱게 채쳐둔다.
2. 후라이팬에 올리브오일(3T)을 두르고 (1)의 무와 양파를 넣고 중불에서 나른해 질 때까지 볶아준다. 소금(2t), 후추를 뿌려 넣는다.
3. A를 잘 섞어둔다.
4. B를 볼에 넣고 잘 섞어 소스를 만든다.
5. 춘권피 1장을 펴서 놓고 (4)의 소스를 양면에 발라둔다. 버터를 조그만 내열 용기에 넣고 나누어 넣고 (3)을 한 장위에 나누어 얹고 또 소스를 바르고 똑같은 양을 반복한다.
6. 춘권피의 전체에 가루치즈, 쌀눈, 버터를 적당량 표면에 뿌려둔다.
7. (6)을 철판위에 얹고 230도의 오븐에서 15분간 굽는다.
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Murasana
[Ingredients] No 20cm (600g), 1 onion (200g)
A: cottage cheese 200g, Gruyère cheese (without cheese 200g), Italian parsley (raw) chopped 3T
B: Plain Yogurt 1C, milk 1C, 2 eggs, 2 t salt, pepper some, powder cheese 2T, olive oil, pepper, salt, butter appropriate amount
1. Peel the bark and fill it thickly. Onions are also well filled.
2. Put olive oil (3T) on a frying pan and add the radish and onion of (1). Sprinkle with salt (2t) and pepper.
3. Mix A well.
4. Add B to the bowl and mix well to make the sauce.
5. Unfold Spring 1 and put the sauce on (4) on both sides. Put the butter in a small heat-resistant container, divide it (3), place it on one side, apply the sauce and repeat the same amount.
6. Sprinkle powdered cheese, rice gruel, and butter on a suitable amount of the whole surface of the spring.
7. Place (6) on a steel plate and bake in a 230 degree oven for 15 minutes.
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