가지나물
[재료] 가지 3개, 대파(흰 부분) 1대
[초절임 간장] 간장 1/2C, 양조식초 1/2C, 설탕 3T, 건고추 슬라이스 1T, 소금물
1. 가지는 4cm 길이로 썰어 길이대로 3~4등분 한다.
2. 냄비에 식용유를 달군 후 1의 손질한 가지를 노릇하게 튀겨내 키친타올에 받쳐 기름을 제거한다.
3. 대파 흰 부분은 2cm 길이로 송송 썰어 (2)의 기름에 살짝 튀겨낸다.
4. 초절임 간장을 잘 섞는다.
5. 볼에 튀긴 가지와 대파를 담고 4의 간장을 넣어 절인다.
방송한 요리 가지나물 레시피를 참고하세요..
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Eggplant
[Materials] 3 branches, 1 large wave (white part)
[Soy sauce soy sauce] Soy sauce 1 / 2C, Vinegar vinegar 1 / 2C, Sugar 3T, Dried pepper slice 1T, Salt water
1. Cut the branch into 4cm lengths and divide into 3 to 4 lengths.
2. Put the cooking oil in the pot, then sprinkle one of the grooming tips and remove it with the kitchen towel.
3. Cut the white part of the green onion 2cm long and fry it in the oil of (2).
4. Mix deep-fried soy sauce.
5. Put fried eggplant and green onion in bowl and put 4 soy sauce.
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