삼색나물 - 무나물
재료 : 무 300g
양념 : 해초 맛가루, 소금 약간, 들기름, 다시마 우린 물
1. 얄팍하게 슬라이스해서 곱게 채 썬 무에 소금을 뿌려 밑간해서 절인 뒤, 물에 헹궈 물기를 꼭 짠다.
2. 뜨겁게 달궈진 팬에 준비된 무채와 들기름을 넣고 볶다가 다시마 우린 물을 붓고 볶는다.
3. 무를 볶을 때 해초 맛가루를 넣어 맛을 내어 완성한다.
방송한 요리 삼색나물 - 무나물 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Tricolor herb - flesh
Material: No 300g
Seasoning: seaweed flavor powder, salt slightly, perilla oil, kelp We water
1. Thinly sliced and finely chopped salt, sprinkle salt on the bottom, rinse in water and squeeze the juice.
2. Fill a pan with hot radish and stir-fried radish. We pour water and fry.
3. When roasting radish, put seaweed flavor powder and finish it with flavor.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.