뿌리채소 얼큰 전골
재료
불고기 300g, 무 1/4개, 우엉 한 뼘, 연근 1/2개, 양파 1/2개, 미나리 한 줌, 청고추 2개, 홍고추 2개, 대파 1대, 건고추 3개, 다시마 2조각, 건표고 3개, 소금 약간, 우림팩
고기밑간 간장 3큰술, 다진마늘 2큰술, 고추기름 2큰술, 고춧가루 1큰술, 청주 3큰술, 후추약간
만드는 법
1. 냄비에 표고버섯,다시마 담고 우림팩에 건고추를 넣어 끓으면 다시마는 건져내고 푹 끓여준다
2. 고기 밑간을 해둔다
3. 우엉,고추,대파는 어슷 썰고 무,연근은 한 입 크기로, 양파는 채 썰고 미나리도 5cm 길이로 썬다
4. 1의 맛국물에 우엉, 무, 연근을 넣고 끓어오르면 양파와 고기를 넣어 한소끔 끓인다
5. 먹기 전에 미나리, 고추, 대파를 넣고 소금으로 간을 맞춰 낸다
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Root vegetable hotpot
material
300g of Bulgogi, 1/4 of radish, 1/2 of dried lobster, 1/2 of dried lobster, 1/2 of onion, 2 pieces of red onion, 2 pieces of red pepper, 2 pieces of red pepper, , 3 dry beans, a little salt, a rain pack
3 tablespoons soy sauce, 2 tablespoons minced garlic, 2 tablespoons pepper oil, 1 tablespoon chili powder, 3 tablespoons sake, pepper slightly
how to make
1. Put the shiitake mushrooms and kelp in the pan, add the dried red pepper to the rain pack, and boil the kelp.
2. Keep the meat underneath.
3. Slice burdock, red pepper and green onion slices, radish, lotus root for one mouth size, onions for chopping and parsley for 5cm length
4. Add the burdock, radish, and lotus root to the soup of 1, boil it, and add onions and meat to boil it.
5. Add the buttercups, red pepper, and green onions before you eat, and mix with salt.
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