쌀눈햄버그스테이크
[재료] 고기 간 것 500g (쇠고기 7 : 돼지고기 3), 계란(특란) 2개, 양파 100g, 식빵 100g, 소금 양 5g(쇠고기 양의 1%), 후추 적당량, 스파이스 적당량(마늘 파우다, 넛맥 파우더)
[소스] 돈가스소스, ㅇ케첩 1/2C, 우스터소스 약간, 양송이 버섯
[곁들임] 메쉬드 포테이드, 당근 그라세, 브로콜리 삶은 것
1. 소고기에 넛맥가루, 소금, 후추로 간을 한다.
2. (1)에 쌀눈을 넉넉히 넣고, 빵가루와 우유를 약간 넣고 바락바락 치댄다.
3. (2)에 채썬 양파, 계란을 하나 넣고 계속 치댄다.
4. 동그랗게 반죽을 해 프라이팬에 살짝 익힌다.
5. 소스 재료로 소스를 만들어 (4)에 끼얹는다.
6. 메쉬드 포테이드, 당근 그라세, 브로콜리를 곁들인다.
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Rice grain hamburg steak
[Ingredients] Meat liver 500g (beef 7: pork 3), eggs 2 eggs, onion 100g, bread 100g, salt 5g (1% of beef), pepper proper, spice suitable amount (garlic powder, powder)
[Sauce] Donge Sauce, O Ketchup 1 / 2C, Worcester Sauce, Mushroom Mushroom
[Accompanied] Mesh de porte de, carrot grasse, broccoli boiled
1. Roast the beef with nutmeg flour, salt, and pepper.
2. Put a lot of rice grain in (1), put a little bread and milk, and bake a barak.
3. Put a chalk onion and an egg in (2), and keep pushing.
4. Make a circle and knead slightly in a frying pan.
5. Make a sauce with the sauce material and put it on (4).
6. Add mesh de porte de, carrots grace and broccoli.
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