주꾸미 더덕 초무침
재료
주꾸미 8마리, 더덕 4뿌리, 영양부추 한 줌, 적양파 1/2개, 다진홍고추 1큰술
소스:식초 2큰술, 레문즙2큰술, 올리브오일4큰술, 골드키위 2개, 소금1/4작은술, 생강즙 약간
만드는 법
1. 주꾸미는 눈, 내장, 입을 가위로 잘라내고 밀가루물에 바락바락 주물러 씻어 소금물에 살짝 데친다
2. 더덕은 불에 살짝 굽거나 끓는물에 30초정도 데쳐 껍질을 벗겨 두드려 채 썬다
3. 영양부추는3cm길이로 썰고, 양파는 곱게 채썰어 물에 담갔다가 물기를 뺀다
4. 소스를 믹서에 갈아 볼에 담고 재료를 고루 섞어 담아낸다
방송한 요리 주꾸미 더덕 초무침 레시피를 참고하세요..
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The
material
Eight jukugi, four roots of roe, nutritional lees, 1/2 red onion, 1 tablespoon chopped red pepper
Sauce: 2 tablespoons of vinegar, 2 tablespoons of lettuce, 4 tablespoons olive oil, 2 gold kiwi, 1/4 teaspoon salt, ginger juice
how to make
1. Jujube cut eyes, internal organs with scissors, rinse the flour water with Barak Barak
2. Deodok cooks in boiling water for about 30 seconds and peels and slices it.
3. Slice the nutritious leek into 3cm length, cut the onion finely, dip it in water and drain it
4. Put the sauce into the mixer and mix it with the ingredients.
Refer to the recipe cooked by Jukumi Deok Deokwoo Recipe.
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