레몬 생강 꿀차
재료
레몬 5개, 생강 1쪽, 꿀500ml, 홍차티백 5개
만드는 법
1. 레몬은 소금을 문지르거나 베이킹소다 물에 담가 깨끗이 씻어 물기를 없애고 얇게 슬라이스 한다
2. 생강은 곱게 채썬다
3. 병에 레몬, 생강채, 홍차티백을 켜켜로 담아 꿀을 부어 5일정도 숙성 후 냉장고에 두고 끓는 물에 타 마신다.
방송한 요리 레몬 생강 꿀차 레시피를 참고하세요..
#####################################
Lemon ginger honey
material
5 lemons, 1 ginger, 500ml honey, 5 tea bags
how to make
1. Lemon is rinsed with salt or baked soda, soak in water, wash thoroughly, remove slough and thinly sliced
2. Ginger slices finely
3. Put lemon, ginger and tea tea bags in bottles and pour honey into them. After 5 days of aging, put them in the refrigerator and drink them in boiling water.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.