황태 만둣국
재료 : 마른 황태, 부추, 배추김치, 두부, 오이, 말린 표고버섯, 만두피
간장, 다진 파, 다진 마늘, 참기름, 깨소금, 소금, 후춧가루
1. 황태와 마른 새우를 넣고 볶다 쌀뜨물을 부은 후 껍질 양파, 마른 홍고추를 넣고 육수를 낸다.
2. 국물 낸 황태 살을 바르고 부추, 오이, 배추김치, 표고버섯, 두부를 섞어 소를 만든다.
3. 만두피에 소를 넣고 만두를 빚는다.
4. 끓인 황태 육수에 감자, 황태 만두를 넣고 익힌 후 대파를 썰어 올려 완성한다.
방송한 요리 황태 만둣국 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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The
Ingredients: Dried papaya, leek, cabbage kimchi, tofu, cucumber, dried shiitake mushrooms, dumplings
Soy sauce, chopped green onion, chopped garlic, sesame oil, sesame salt, salt, black pepper
1. Put the prawns and dried shrimp and fry them. Pour the rice, then add the onion and dried pepper.
2. Add the broth, and add the leek, cucumber, cabbage kimchi, shiitake mushroom and tofu to make the cow.
3. Put the cow into the dumplings and make buns.
4. Put potatoes and dumplings in boiled potatoes and cook them.
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