칠리소스 달걀 춘권 레시피 (요리법, 만들기)

MBC 기분좋은날 2015년 5월 26일 방송한 요리 칠리소스 달걀 춘권 레시피 (요리법, 만들기)를 간단히 소개합니다.

칠리소스 달걀 춘권

[재료] 계란 4개, 춘권피 8장, 베이컨 8장, 삶은 죽순 120g, 샐러리 1대, 춘권피 붙임용 전분물: 전분3T, 계란 노른자3T, 물3T

[A] 간장 1T, 청주 1T, 소금 약간, 설탕 2/3T, 플레인요거트 2T, 물전분 2T, 후추 약간

[중국풍 칠리소스] 백포도주 1/2C, 토마토케쳡 3T, 간장 1T, 후추, 타바스코 적당량

1. 삶은 계란은 손으로 툭툭 다져둔다.

2. 중국풍 칠리소스 재료를 섞어 냄비에 담고 80%정도로 줄도록 되도록 끓인다.

3. 팬을 중불에서 달구어 베이컨을 넣고 바삭하게 볶아 툭툭 다진다. 죽순은 5mm각으로 썰고 샐러리도 5mm각으로 다진다.

4. 볼에 삶은 계란과 A를 넣은 다음 잘 섞고, 베이컨과 죽순, 샐러리를 넣어 고루 섞는다.

5. 춘권피에 (4)를 1/8정도 넣고 만들어 둔 전분 계란 물을 섞어 좌우를 붙인 다음모양을 만들어 준다.

6. 175도의 기름에 (5)의 춘권을 표면인 노릇해지도록 뒤집어가며 튀긴다. (기름 온도가 10도 이상이 되었을 때 넣어 튀겨야함)

7. 그릇에 담고 중국풍 칠리소스를 곁들여 낸다.

방송한 요리 칠리소스 달걀 춘권 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..

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Chili sauce egg spring roll

[Ingredients] 4 eggs, 8 spring rolls, 8 bacon, boiled bamboo shoots 120g, celery 1, starch for starch water Starch 3T, egg yolk 3T, water 3T

[A] soy sauce 1T, sake 1T, salt slightly, sugar 2 / 3T, plain yogurt 2T, water starch 2T, pepper a little

[Chinese style chili sauce] White wine 1 / 2C, tomato ketchup 3T, soy sauce 1T, pepper, tabasco Suitable amount

1. Boil eggs with your hands.

2. Mix chinese chili sauce ingredients in a pan and boil to reduce to about 80%.

3. Fry the pan over medium heat, put in bacon and stir it crisply. Slice the bamboo shoots at 5mm square and celery at 5mm square.

4. Put boiled eggs and A in the bowl, mix well, add bacon, bamboo shoots and celery and mix evenly.

5. Add about 1/8 of (4) to the spring rolls and mix the starch eggs made with the left and right sides.

6. Flip the spring roll of (5) over 175 degrees of oil to turn it into a surface. (Must be fried when oil temperature is over 10 degrees)

7. Put it in a bowl and serve it with Chinese chili sauce.

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