* 뿌리채소국물라면
재료
라면사리, 연근, 마, 우엉, 당근, 버섯, 대파, 홍고추, 양지 육수, 달걀지단
뿌리채소양념
다진 마늘, 들기름, 들깻가루, 조선간장, 후추
1. 라면 사리는 뜨거운 물에 살짝 담가준 후 다시 끓는 물에 삶아 준다.
2. 모든 재료는 적당한 크기로 썰고 연근, 마, 우엉, 당근은 뿌리채소 양념에 버무려 준다.
3. 냄비에 (2)를 볶다가 양지 육수를 넣고 끓여 주다 버섯, 대파, 홍고추를 넣어 준다.
4. 면을 담은 그릇에 완성된 국물과 재료를 넣고 채 썬 육수 고기와 달걀지단을 얹어 준다.
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* Roast vegetable soup ramen
material
Ramen sari, lotus root, horse chestnut, burdock, carrot, mushroom, green onion, red pepper,
Root Vegetable Seasoning
Chopped garlic, Perilla oil, Chestnut powder, Soy sauce, Pepper
1. Ramen sauce is soaked in hot water and boiled in boiling water.
2. All ingredients are cut to the appropriate size, Lotus root, hemp, burdock, carrots are mixed with root vegetables.
3. Fry the pan (2) into the pan, add the broth and boil it, and add mushrooms, green onion, and red pepper.
4. Put the finished soup and ingredients in a bowl containing the side, and put the minced meat and egg slices.
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