참치 버섯전골
재료
참치통조림, 버섯류, 양파, 고추, 대파, 무, 깻잎, 다시마 조개육수, 고추기름
양념 재료
고춧가루, 고추장, 다진 마늘, 후추
참치 양념
다진 파, 조선간장, 다진 마늘, 참기름
1. 참치는 체에 밭쳐 기름기를 빼고 뜨거운 물을 끼얹어 준다.
2. 모든 재료는 적당한 크기로 썰어 준다.
3. 참치양념은 기름 뺀 참치와 함께 넣고 버무려 둔다.
4. 냄비에 고추기름과 참기름을 넣어 무를 볶다가 다시마조개육수를 넣어 준다.
5. 분량의 양념장을 넣어 끓으면 양파-버섯-대파-고추-깻잎 순으로 넣어 준다.
방송한 요리 참치 버섯전골 레시피를 참고하세요..
#####################################
Tuna mushroom hotpot
material
Canned tuna, mushrooms, onion, red pepper, green onion, radish, sesame leaf, kelp seaweed, chili oil
Seasoning ingredients
Red pepper powder, hot pepper paste, chopped garlic, pepper
Tuna sauce
Chopped green onion, soy sauce, chopped garlic, sesame oil
1. The tuna is sown on the sieve, removing grease and pouring hot water.
2. All materials are cut to appropriate size.
3. Put the tuna sauce together with tuna without oil.
4. Put pepper oil and sesame oil in a pan, stir-fry the radish, and add seaweed and seaweed.
5. Add the amount of sauce and boil, then add onion - mushroom - green onion - pepper - sesame leaf.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.