아마씨 납작 만두
부추 50g, 당면 50g, 아마씨 3큰술, 왕만두피 10장, 소금 약간, 후추 약간
당면 양념-간장 2작은술, 설탕 1작은술, 다진 마늘 1작은술, 참기름 1작은술
청양고추 양념장 - 청양고추 2개, 양파 약간, 간장 1큰술, 식초 1작은술, 물 1큰술
1. 당면을 삶아서 잘게 썰어준다
2. 간장, 설탕, 다진 마늘, 다진 파, 참기름을 넣어준다
3. 아마씨를 섞어준다
4. 부추를 넣어준다
5. 소금, 후추로 간을 한다
6. 왕 만두피에 물을 발라 준다
7. 만두소를 적당량 넣고 반을 접는다
8. 손으로 납작하게 눌러준다
9. 팬에 기름을 넉넉히 둘러 구워준다
방송한 요리 아마씨 납작 만두 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Flaxseed bun dumplings
50 g of leek, 50 g per serving, 3 tablespoons of flaxseed, 10 dumplings, salt, some pepper
2 tablespoons soy sauce, 1 teaspoon sugar, 1 teaspoon minced garlic, 1 teaspoon sesame oil
Cheongyang pepper sauce - 2 Cheongyang pepper, a little onion, 1 tablespoon soy sauce, 1 teaspoon vinegar, 1 tablespoon of water
1. Boil the ingredients and chop them.
2. Add soy sauce, sugar, chopped garlic, chopped green onions and sesame oil.
3. Mix flaxseed
4. Add leek
5. Go with salt and pepper
6. Water the king dandelion
7. Put the proper amount of dumplings and fold in half.
8. Press with your hands flat
9. Bake plenty of oil in the pan
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