고추 장아찌 만두
재료
고추장아찌 20개, 애호박 2개, 돼지고기 200g, 달걀 1개, 소금 1큰술, 베주머니
고기양념: 간장1/2큰술, 다진대파1큰술, 다진마늘2큰술, 생강가루 약간, 참기름2큰술, 후추 약간
만드는 법
1. 호박은 곱게 채썰어 소금으로 절여 배보자기로 물기를 짜둔다.
2. 고추장아찌는 곱게 다진다.
3. 돼지고기에 밑간을 하고 잘 치대어 호박, 장아찌, 달걀을 함께 버무려 소를 만든다.
4. 찜기에 찌거나 팬에 점분물을 부어 구워 먹어도 맛있다.
방송한 요리 고추 장아찌 만두 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Pepper jangjae buns
material
20 pepper pickles, 2 zucchini, 200g pork, 1 egg, 1 tablespoon salt, bean curd
Meat seasoning: 1/2 tablespoon soy sauce, 1 tablespoon chopped green onions, 2 tablespoons chopped garlic, ginger powder, 2 tablespoons sesame oil, pepper
how to make
1. Pumpkin is sliced finely and salted with salt and squeezed water.
2. Pickled red pepper is finely chopped.
3. Pork cuts well and makes a cow, making pumpkins, pickles and eggs together.
4. Stir in the steamer or pour the soup into the pan and it is delicious to eat.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.