오이 고추씨 장아찌
재료
백다다기오이10개, 고추씨가루 500g, 소금 150g, 설탕 200g
만드는 법
1. 오이를 깨끗이 씻어 소금 12, 물 1의 비율로 5시간 정도 절인다.
2. 절여진 오이는 햇볕에 꾸득꾸득 말린다.
3. 고추씨 가루와 소금, 설탕을 섞어 놓는다.
4. 용기에 오이를 한켜 놓고 3의 가루를 뿌리고 다시 오이를 넣고 가루를 뿌리고 맨 위에는 오이가 보이지 않을 정도로 충분히 가루를 뿌려 무거운 것으로 눌러 놓는다.
5. 한 달 후부터 가루를 훑어내고 물에 깨끗이 씻어 얄팍하게 썰어 양념을 해 상에 낸다.
방송한 요리 오이 고추씨 장아찌 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Cucumber pickles pickles
material
10 cucumber, 500 g of red pepper powder, 150 g of salt, 200 g of sugar
how to make
1. Wash cucumber cleanly and cut for about 5 hours with salt 12, water 1 ratio.
2. The dried cucumber is dried in the sun.
3. Mix red pepper seed powder with salt and sugar.
4. Place the cucumber in the container, sprinkle 3 of the powder, put the cucumber in the sponge again, sprinkle the powder, sprinkle enough powder so that the cucumber is not visible on the top, and press it heavy.
5. After one month, flush the powder, wash it thoroughly in water, and slice it thinly to prepare the sauce.
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