배동치미 냉면 레시피 (요리법, 만들기)

MBC 기분좋은날 2015년 8월 4일 방송한 요리 배동치미 냉면 레시피 (요리법, 만들기)를 간단히 소개합니다.

배동치미 냉면

재료: 냉면, 배, 무, 오이, 소고기양지머리, 잣, 달걀, 소금, 식초, 집간장, 설탕, 겨자즙, 동치미국물

1 소고기는 핏물을 제거한 다음 폭 삶아서 국물을 따로 준비 +>여기에 대파, 양파, 마늘을 같이 넣어 삶는다.

2 무는 얇게 썰어서 식초, 소금, 설탕, 물을 넣어서 재워둔다.

3 오이는 길이로 반 자른 다음 소금으로 절인 다음 물기를 꼭 짜서 준비한다.

4 배는 껍질을 벗긴 다음 수저로 3cm로 떠서 설탕, 식촛물에 담가둔다.

5 달걀은 황백으로 분리해서 지단을 부쳐서 채를 썬다.

6 동치미국물과 소고기양지 국물, 식초, 설탕, 소금, 집간장을 넣어서 국물을 만든 다음 냉동한다.

7 물이 끓으면 냉면을 넣고 삶은 다음 차게 헹군 다음 얼음물에 담갔다가 물기를 제거하고 그릇에 담는다.

8 배와 채소, 고기, 잣을 넣고 6의 차게 얼린 냉면국물을 넣어서 낸다.


방송한 요리 배동치미 냉면 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..

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Pear Dongchimi Cold noodle

Ingredients: cold noodle, pear, radish, cucumber, beef brisket, pine nut, egg, salt, vinegar, house soy sauce, sugar, mustard juice,

1 Remove the blood from the beef, then boil it and boil it. Prepare the broth separately. + Add the onion, garlic and onion.

2 Slice the bite into a thin slice of vinegar, salt, sugar and water.

3 Cucumbers are cut in half lengthwise, then pickled with salt, then squeeze the juice.

Peel four times, then peel off 3cm with a spoon, and soak in sugar and the food.

5 Eggs are separated into yellow and white, and zidane is sliced ​​into chives.

6 Dongchimi soup, beef sauce broth, vinegar, sugar, salt, house soy sauce is made into soup and then frozen.

7 When the water boils, add cold noodle, boil, then rinse cold, then dip in ice water, remove the water and put in a bowl.

8 times, vegetables, meat, pine nuts and put 6 cold frozen noodle soup is put out.

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