메밀전(병)
재료: 메밀1컵, 소금조금, 올리고당1큰술, 식용유
전병속: 김치5잎, 들기름1큰술, 다진마늘1작은술, 다진파1큰술, 무, 고춧가루
만들기
1 메밀은 씻어서 동량의 물에 30분간 담갔다가 믹서에 곱게 갈아둔다.
2 김치는 송송 썰어서 물기를 꼭 짠다. 무는 곱게 채를 썬 다음 소금에 절인 다음 물기를 꼭 짠다.
3 믹싱볼에 2의 김치와 무, 고춧가루, 마늘, 파, 들기름을 넣어서 잘 섞는다.
4 1의 메밀전병은 달군 팬에 기름을 바른 다음 얇게 펴서 전병속을 넣어서 돌돌 만다.
5 4의 전병을 먹기 좋게 썰어서 낸다.
방송한 요리 메밀전병 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Buckwheat
Ingredients: 1 cup buckwheat, a little salt, 1 tablespoon of oligosaccharide, edible oil
Whole grain: 5 leaves of kimchi, 1 tablespoon of perilla oil, 1 teaspoon of chopped garlic, 1 tablespoon chopped onion, radish, red pepper powder
to make
1 Wash buckwheat, soak it in the same amount of water for 30 minutes, and finely add to the mixer.
2 Cut kimchi and squeeze the water. Squeeze the finely, then salt and then squeeze the water.
3 Mix 2 balls of Kimchi, radish, red pepper powder, garlic, parsley, and perilla oil in a mixing bowl.
4 1 of the buckwheat pork oil grease the pan, then spread the thin slice of pork in the pan.
5 Slice 4 of the pan to eat well.
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