포도묵 무침
재료: 오이, 양파, 대파, 홍고추, 쑥갓, 포도, 소금, 참기름
포도묵재료: 고구마전분1/2컵, 포도즙1/2컵, 물2컵, 소금 조금
1. 고구마전분과 포도즙, 물을 넣어서 잘 섞은 다음 체에 거른 다음 냄비에 넣고 저어가면서 묵을 쑨다.
2 1의 쑨 묵을 굳힌 다음 6cm로 채를 썰어서 준비한다.
3 오이는 곱게 채를 썬 다음 찬 물에 담가두고, 양파도 곱게 채를 썬 다음 찬 물에서 매운맛을 제거한다.
4 대파와 홍고추도 채를 썬 다음 찬 물에 담갔다가 물기를 제거한다.
5 쑥갓은 씻어서 3cm로 썰어 물기를 제거한다.
6 믹싱볼에 오이, 양파, 쑥갓을 넣고 참기름, 소금을 넣어서 버무린 다음 접시에 담는다.
7 포도묵은 소금, 참기름으로 무친 다음 6의 접시위에 올린 다음 대파와 홍고추를 묵 위에 얹어서 낸다.
방송한 요리 포도묵 무침 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Grape mushroom
Ingredients: cucumber, onion, green onion, red pepper, chard chowder, grape, salt, sesame oil
Grape jelly Ingredients: 1/2 cup of sweet potato starch, 1/2 cup of grape juice, 2 cups of water, a little salt
1. Add sweet potato starch, grape juice, and water, mix well, then sieve in a sieve, then put in a pot and stir while stirring.
2 1 쑨 roasted and then chopped into 6cm.
3 Cucumber is finely chopped, then soaked in cold water, finely chopped onions, then remove the hot spots in cold water.
Cut 4 biggies and red peppers in the cold water, then remove the water.
5 Sagittaceae are washed and cut into 3cm to remove water.
6 Put the cucumber, onion and ciliaceous shrimp in a mixing bowl, add sesame oil and salt, and put in a plate.
7 Grapeseed salt and sesame oil, then put on a plate of 6, then put on a rosemary with a green onions and honggochu.
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